За нас - ДГ Златна Рибка
Меню Затваряне

За нас

Административен екип:
Директор: Катя Чиликова
ЗАС: Мария Иванова
Мед. Специалист: Стефани Читакова

Качествено, бързо адаптиране Нетиповият вътрешен архитектурен план на ДГ “Златна Рибка” осигурява многофункционалност, уют и възможност за многообразни творчески решения, а това допринася за бързото адаптиране на децата към условията, за създаване на позитивни, творчески емоции.
Емоционално благополучие за всяко дете Изкуството като извор на познание, радост, движение и общуване, има изключително място в живота на детската градина.
Всеки месец децата посрещат с радост спектакли и куклени представления.
Наши деца доказаха талантите си в “Като лъвовете”, “Сезони”, “Кой е по-по-най”и други.Традиция са изложбите на детско творчество и празничните концерти.
Участват активно в празниците-по групи и общи:за Коледа,баба Марта, Великден, 1 юни, есенно, рождени дни… Активно участие на родителите Взаимодействието детска градина-семейство и общественост е непрекъснато и ефективно.
Родителите получават всекидневно вярна информация за здравето и развитието на своите деца; участват активно в живота на детската градина.
Сериозна учебна подготовка Квалифицираният педагогически персонал работи по програмата на Витанова, съобразно държавните образователни стандарти, ползва учебните помагала на издателство “Изкуства”.
Децата се отглеждат в четири възрастови групи. Заниманията, задължителни за ПУВ, заедно с работата в школите по английски език и танци осигуряват солидна подготовка за училище.